مساء الخير يا احلي صقور ..
دي وصفة حلوة اوي وسهلة اوي ونتايجها ان شاء الله مضمونة اوي
- ملعقتا زنجبيل مطحون.
- 2 ملعقة قرفة مطحونة.
- عسل ابيض للتحلية.
- شرائح ليمون.
الطريقة:
تذاب القرفة في كوب من الماء وتوضع على النار حتى تغلي يضاف إليها الزنجبيل ويستمر في التقليب ويرفع من على النار
ويصب في فنجان ويحلى بالعسل وتضاف إليه بعض شرائح الليمون.
داوموا عليها وانشاءالله هتلاقوا نتيجة كويسة اوي .. ولو متضايقين من طعمه يبقي ممكن تحطوا عليه
شوية لبن دايت وهيبقي تحفففة .. بجد والله
وان شاءالله دايما ف صحة وعافية